top of page

Om oss

Katarina & Lars Kälström

Tillsammans har dom drivit och utvecklat verksamheten sedan 2003

Om oss på Kälströms Gård

Vår historia sträcker sig över 60 år tillbaka då Kälströms Gård grundades som en färgbutik. Idag är vi stolta över att vara ett familjeföretag med flera bollar i luften. Lars och Katarina, det drivna paret bakom företaget, har utvecklat flera verksamheter på gården under sina 20 år som ägare. Varje produkt är handplockad och fokuset ligger på att skapa en unik atmosfär där stil och kvalité möts. Läs mer om vår resa och passionen som driver oss.

Med start 1962, drev Erik Kälström en färghandel på gården Källstorp där han växte upp. Som mötesplats för de lokala lantbrukarna, spred sig namnet Kälström som en tillförlitilig verksamhet med hjärta och kvalité. Över 60 år senare, finns färgbutiken kvar än idag. Företaget togs över år 2003, av Eriks son Lars tillsammans med hustrun Katarina. Kälströms Gård har utvecklats sedan dess och idag bedrivs flera verksamheter på gården. Paret Kälström driver idag en fullskalig inredningsbutik och flera entreprenadverksamheter. Att driva företag och ständigt utvecklas, är någonting de båda brinner för. "Jag utgår främst ifrån det som jag tycker är snyggt och som jag vill ha i mitt hem, och det verkar folk uppskatta", säger Katarina som startade med inredning 2017. Att folk väljer att komma till gården på landsbygden tycker paret Kälström är fantastiskt. "Vi är så tacksamma att kunder kommer hit och gillar det vi gör", uttrycker Lars.

Varaifokus-Kälströmsgårdgruppbilderwebb-14.jpg

Möt teamet

Johanna, Maria, Anders, Lars, Katarina & Ann-Christin

Kälströms Gård vore ingenting utan våra fantastiska medarbetare som hjälpt till att utveckla Kälströms Gård till vad det är idag. Detta glada gäng finner du på gården, vare sig i köket, bakom kassan, eller på språng i våra övriga verksamheter.

bottom of page